Artikelen

Wat zijn uw carrièremogelijkheden in 2021?

Better Job Tomorrow 17 december, 2020

Als u in 2021 doorgaat met het zoeken naar werk of begint, vraagt u zich misschien af - "Wat zijn mijn opties?" 2020 was voor de meeste mensen verontrustend en had je kunnen laten afvragen wat de huidige arbeidsmarkt te bieden heeft en wat je aanpak zou moeten zijn. Vanwege de grote veranderingen op de arbeidsmarkt het komend jaar, is het noodzakelijk dat werkzoekenden een proactieve, in plaats van een passieve rol gaan spelen. Laten we dus eens kijken naar twee van uw beste carrièremogelijkheden in 2021?

Medisch veld

Op medisch gebied blijft de vraag naar geschoolde werknemers toenemen. Voordat u denkt dat "medisch gebied" zich vertaalt in artsen en verpleegkundigen en jaren van verdere scholing, moet u er rekening mee houden dat het medische veld ook ander ondersteunend personeel omvat, zoals verpleegkundig technici, administratief personeel, transporteurs en andere rollen die een minimum aan training en opleiding vereisen. Verpleegkundig technici zijn vaak al klaar om hun carrière te beginnen na slechts een paar maanden onderwijs of on-the-job training. Deze personen genieten van werkzekerheid, loopbaanflexibiliteit, opwaartse beweging en een goed salaris.

Technologie ondersteuningsveld

Elke sector van de samenleving mobiliseert momenteel online vanwege de pandemie. Hoewel online zaken en onderwijs niet tot het verleden behoren, is er in 2020 en 2021 een bijna volledige uittocht van instellingen die hun activiteiten online hebben gezet. Met al deze online activiteiten is er een grotere behoefte aan technologieondersteunende technici. Deze personen bieden ondersteuning aan klanten, klanten en gebruikers om hen te helpen navigeren op onlineplatforms om hun onlinetaken uit te voeren. Deze rollen zijn vaak afgelegen, zodat ze vanuit huis kunnen worden vervuld en veel bedrijven bieden on-the-job training.

Het is belangrijk op te merken dat er binnen deze twee velden veel verschillende soorten banen beschikbaar zijn. Gebruik dit als een startpunt om je eigen onderzoek te starten naar wat je beste carrièremogelijkheid zal zijn voor 2021.