Artikelen

Tips voor werkloosheidsbudget tijdens COVID

Better Job Tomorrow 20 mei, 2020

De COVID-19-pandemie heeft miljoenen mensen werkloos gemaakt en vraagt ​​zich af hoe ze het financieel zullen redden. Als u in deze groep zit, hebben we 3 begrotingstips die u zullen helpen uw nieuwe financiële situatie tijdens COVID te achterhalen.

Overweeg Side Hustles

Voordat u zich officieel als werkloos classificeert, moet u zich afvragen of er ander werk beschikbaar is. Misschien is dit niet uw ideale werksituatie, maar er zijn eigenlijk veel industrieën die nog steeds in dienst zijn, zelfs tijdens de quarantaine. Foodservice, boodschappenservice en bezorgservice zijn drie industrieën die op dit moment dringend personeel nodig hebben. Het kan een drastische verlaging betekenen van wat u gewend bent te verdienen, maar wat geld onthouden is altijd beter dan geen geld.

Knip de extra's

Als uw financiële situatie er somber uitziet, is het misschien tijd om wat geldbesparende technieken uit de oude school te halen. Het huidige economische klimaat wordt sinds de Grote Depressie vaak het ergste genoemd. Misschien zou een beroep doen op een deel van die grote depressie geldbesparende wijsheid nu ook op zijn plaats zijn. Knip de extra's uit. Uit eten gaan, entertainment, nieuwe kleding en dure maaltijden zijn slechts enkele voorbeelden van dingen die kunnen gaan. Dit is misschien niet het moment voor aflaten van welke aard dan ook. Het drastisch bezuinigen op de kleine luxe in je leven kan het verschil betekenen tussen financiële ondergang en financiële overleving.

Vind Relief-opties

Veel bedrijven bieden hun klanten nu pauzes aan. Als u door COVID financiële moeilijkheden ondervindt, neem dan contact op met uw hypotheekbedrijf, verhuurder, nutsbedrijven, bank en houder van autoleningen. Veel van deze instellingen bieden momenteel uitstelplannen aan, vooral voor werklozen. U kunt ook profiteren van voedselbanken en voedselhulpprogramma's in uw gemeenschap om te helpen besparen op voedselkosten.

Niet te ontkennen tijden zijn moeilijk, maar ze zullen niet eeuwig duren. Gebruik deze COVID-tips voor werkloosheidsbegroting om u door deze uitdagende dagen heen te helpen.