Artikelen

Laat uw thuiskantoor voor u werken

Better Job Tomorrow 29 April, 2020

Naarmate meer mensen het idee om thuis te werken in de huidige werksituatie omarmen, worden mensen geconfronteerd met het feit dat hun thuiskantoor misschien niet zo efficiënt is als ze nodig hebben. Het goede nieuws is dat dit een op te lossen probleem is - een probleem waarvoor geen grote sommen geld nodig zijn om te corrigeren.

Identificeer items die u moet hebben

Hoewel een full-service kantoorsuite wenselijk is, is de realiteit dat een multifunctionele printer het werk kan doen van drie kantoorapparatuur in de fysieke ruimte van één. Het is een makkelijke beslissing met een kleine leercurve.

Elimineer niet-werkitems uit de ruimte

Meubels, audioapparatuur en andere items zijn niet alleen niet nodig, maar kunnen ook gemakkelijk afleidingen worden die u zich niet kunt veroorloven in uw thuiskantoor. Verwijder ze - zelfs als u hun toevlucht moet nemen tot het huren van opslagruimte om ze te verwijderen.

Creëer een ruimte voor noodzakelijke dingen

Veel mensen kijken alleen naar de vloeren van uw kantoor aan huis, zonder dat iedereen rekening houdt met de enorme hoeveelheid onroerend goed langs uw muren. Als je niet over het vloeroppervlak beschikt voor de benodigde items in je thuiskantoor, kijk dan omhoog. Voeg stellingen toe aan uw thuiskantoor die stevig genoeg zijn om de benodigde items te ondersteunen.

Het is niet nodig dat deze planken er mooi uitzien, maar ze moeten gemakkelijk te gebruiken en te organiseren zijn, zodat u de hele werkdag efficiënt kunt blijven.

Thuiswerken is iets waar sommige mensen van dromen, terwijl anderen het een nachtmerrie vinden. Het leren organiseren van uw kantoorruimte voor meer efficiëntie kan de productiviteit verhogen en uw hele kijk op het idee van thuiswerken veranderen.