Artikelen

Tips voor het creëren van een promotiekans

Better Job Tomorrow 10 juni , 2019

Of u nu van deeltijd naar voltijds of van reguliere banen naar management moet gaan, uw situatie kan een promotie vereisen. U moet proactief zijn als u dat wenst. Hier zijn enkele dingen die u kunt doen om dichter bij de promotie te komen die u wilt. Ze zullen je helpen om het te laten gebeuren.

Lees Verder

Tips voor overschakelen naar een nieuwe carrière

Better Job Tomorrow 8 april , 2019

De overstap naar een nieuwe carrière maken kan heel spannend zijn. Maar voor veel mensen kan het ook een beetje zenuwslopend zijn en zelfs tot veel stress en angst leiden. Daarom is het belangrijk om enkele nuttige tips te volgen om de overgang naar een nieuwe baan zo succesvol mogelijk te maken.

Lees Verder

4 manieren om een ​​nee in een ja te veranderen

Better Job Tomorrow 9 maart , 2019

Je had het interview maar kreeg de baan niet. Ze waren tenminste leuk genoeg om te bellen en je te laten weten. Soms kunnen dingen omdraaien. Hier zijn enkele ideeën om toch een definitief nee in een baan te veranderen.

Lees Verder

Hoe een positie in een bedrijf te creëren

Better Job Tomorrow 8 februari , 2019

Soms ben je de perfecte fit voor een baan. De titel komt overeen met je ervaring en vaardigheden en alles werkt prachtig.

Lees Verder

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek

Better Job Tomorrow 7 januari , 2019

Een sollicitatiegesprek kan een zenuwslopende ervaring zijn, vooral als het je eerste interview is en / of je al gestrest bent over het krijgen van de baan in kwestie. Hierna volgen enkele dingen die je kunt doen om jezelf te kalmeren, je voor te bereiden op je sollicitatiegesprek en de kans te vergroten dat je aangenomen wordt.

Lees Verder