Artikelen

Hoe een video-interview in te stellen zodat je eruit ziet als een winnende kandidaat

Better Job Tomorrow 24 januari , 2020

Als je de afgelopen jaren op zoek bent geweest naar een baan, weet je waarschijnlijk dat video-interviews steeds vaker voorkomen. Er is echter een realiteit die niet is veranderd. Interviews zijn stressvol en voorbereiding is de beste manier om ervoor te zorgen dat u het beste interview geeft.

Lees Verder

3 Voordelen van het hebben van een uniform-dragen baan

Better Job Tomorrow 19 december , 2019

Overweeg deze geweldige voordelen voordat u een uniform voor uw nieuwe baan moet dragen! Het dragen van een uniform om te werken is misschien het beste wat je kan overkomen!

Lees Verder

Moet je voor een familielid werken?

Better Job Tomorrow 25 november , 2019

Werken voor je familielid kan een geweldig optreden zijn; meestal ontvangt u een gul salaris als u dichtbij hen bent en zij zijn van het type dat meestal gemakkelijk in de omgang is. Maar er moeten toch nadelen zijn? Nou, die zijn er. Hier zijn de voor- en nadelen van werken voor een familielid.

Lees Verder

Drie banen voor zorgverleners

Better Job Tomorrow 24 oktober , 2019

Verzorgertypen zijn een speciaal soort mensen. Ze helpen anderen zo graag dat ze soms de behoeften van anderen boven hun eigen behoeften plaatsen. Als u een verzorger bent, moet u een baan hebben waarmee u dat aspect van uzelf ten volle kunt benutten. Dit zijn drie suggesties voor banen die je misschien leuk vindt.

Lees Verder

Word je gepest op het werk?

Better Job Tomorrow 25 september , 2019

Pesten op het werk komt veel voor. Vaak zal het gebeuren in competitieve werkomgevingen, zoals bij verkoop banen waar van de werknemer wordt verwacht dat hij alle andere werknemers overtreft.

Lees Verder