Artikelen

Drie banen voor zorgverleners

Better Job Tomorrow 24 oktober , 2019

Verzorgertypen zijn een speciaal soort mensen. Ze helpen anderen zo graag dat ze soms de behoeften van anderen boven hun eigen behoeften plaatsen. Als u een verzorger bent, moet u een baan hebben waarmee u dat aspect van uzelf ten volle kunt benutten. Dit zijn drie suggesties voor banen die je misschien leuk vindt.

Lees Verder

Word je gepest op het werk?

Better Job Tomorrow 25 september , 2019

Pesten op het werk komt veel voor. Vaak zal het gebeuren in competitieve werkomgevingen, zoals bij verkoop banen waar van de werknemer wordt verwacht dat hij alle andere werknemers overtreft.

Lees Verder

Uw perspectief kan u helpen bij het zoeken

Better Job Tomorrow 14 augustus , 2019

Als je een baan verliest, denk je misschien dat het belangrijkste dat je kunt doen, je cv oppoetsen en je budget verlagen. Hoewel dit beide zeer belangrijke stappen zijn om u door deze moeilijke tijd te helpen, zijn ze niet het belangrijkste. Het belangrijkste dat u gedurende deze tijd voor uzelf kunt doen, is uw mindset in de gaten houden.

Lees Verder

Tips voor het creëren van een promotiekans

Better Job Tomorrow 10 juni , 2019

Of u nu van deeltijd naar voltijds of van reguliere banen naar management moet gaan, uw situatie kan een promotie vereisen. U moet proactief zijn als u dat wenst. Hier zijn enkele dingen die u kunt doen om dichter bij de promotie te komen die u wilt. Ze zullen je helpen om het te laten gebeuren.

Lees Verder

Tips voor overschakelen naar een nieuwe carrière

Better Job Tomorrow 8 april , 2019

De overstap naar een nieuwe carrière maken kan heel spannend zijn. Maar voor veel mensen kan het ook een beetje zenuwslopend zijn en zelfs tot veel stress en angst leiden. Daarom is het belangrijk om enkele nuttige tips te volgen om de overgang naar een nieuwe baan zo succesvol mogelijk te maken.

Lees Verder