Artikelen

5 onfeilbare stappen voor het onderzoeken van bedrijven om voor te werken

Better Job Tomorrow 15 November , 2023

Het zoeken naar een baan kan een overweldigend proces zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Er zijn zoveel factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar het juiste bedrijf om voor te werken. Gelukkig kan het onderzoeken van bedrijven gemakkelijk en leuk zijn. Met een beetje planning en een vleugje creativiteit kun je in een mum van tijd je droombaan vinden. In dit artikel onderzoeken we vijf waterdichte stappen die je kunnen helpen bij het onderzoeken van bedrijven en het nemen van een goed geïnformeerde beslissing over je volgende carrièrestap.

Lees Verder

Certificeren of niet certificeren, dat is de vraag van de werkzoekende

Better Job Tomorrow 17 oktober , 2023

Overweegt u een carrièreswitch of bent u op zoek naar een nieuwe baan? Zo ja, gefeliciteerd – je bent niet de enige! Maar zoals je misschien al hebt ervaren, is de arbeidsmarkt een voortdurend veranderend beest, met elk jaar nieuwe functie-eisen en vaardigheden die nodig zijn. Werkgevers zijn op zoek naar werknemers met een combinatie van sectorkennis en praktische vaardigheden, en soms betekent dat het behalen van een certificering. Maar nu er zoveel tijd en moeite nodig is om te studeren en certificeringen te verkrijgen, blijft de vraag; is het echt de moeite waard?

Lees Verder

Interviewen of niet interviewen - Het informatieve interview begrijpen

Better Job Tomorrow 13 September , 2023

Heeft u wel eens van een informatiegesprek gehoord? Het kan de sleutel zijn tot het binnenhalen van die droombaan waar je naar op zoek was. In wezen is een informatief interview een ontmoeting met iemand die werkt in een baan of bedrijf waarin u geïnteresseerd bent, en stelt u hem vragen over zijn of haar ervaringen en inzichten. Maar is het de tijd en moeite waard om er een aan te vragen? In deze blogpost duiken we in de wereld van informatieve interviews en helpen we je beslissen of je ervoor moet gaan.

Lees Verder

Tips en strategieën om uw zoektocht naar een baan georganiseerd te krijgen

Better Job Tomorrow 17 augustus , 2023

Het zoeken naar een baan kan een ontmoedigende taak zijn, maar met een beetje organisatie hoeft dat niet zo te zijn. Georganiseerd zijn kan je helpen gefocust te blijven, op het goede spoor te blijven en het zoeken naar een baan een stuk eenvoudiger te maken. In deze blogpost onderzoeken we enkele tips en strategieën om jezelf en je zoektocht naar een baan op orde te krijgen.

Lees Verder

Wees creatief, tips voor het vinden van je droombaan

Better Job Tomorrow 20 Juli , 2023

Het zoeken naar een baan is niet altijd een wandeling in het park; het kan een langdurig, frustrerend en zenuwslopend proces zijn. Het is moeilijk om te weten hoe u opvalt en hoe u uw sollicitatie kunt laten schitteren tussen de zee van andere hoopvolle kandidaten. Maar vrees niet, werkzoekenden, want er zijn zoveel creatieve strategieën voor het zoeken naar een baan die u kunnen helpen bij het vinden van uw droombaan. Deze strategieën helpen je om je te onderscheiden van de concurrentie en laten rekruteringsmanagers zien dat je alles in huis hebt om een waardevolle aanwinst voor hun team te zijn.

Lees Verder