Artikelen

Carrières waarmee u een verschil kunt maken in de wereld

Better Job Tomorrow 15 Maart , 2023

Als je op zoek bent naar een carrière die impact zal maken, zijn er tal van opties. Van werken in de gezondheidszorg tot vrijwilligerswerk in je lokale gemeenschap, er zijn veel manieren om een verschil te maken in de wereld en anderen te helpen. Hier zijn enkele van de meest lonende loopbaantrajecten waarmee u precies dat kunt doen.

Lees Verder

Je hebt dit! Hoe u uzelf kunt motiveren voor het zoeken naar een baan

Better Job Tomorrow 16 Februari , 2023

Of je nu net van school komt of van baan wilt veranderen, het zoeken naar een baan is altijd ontmoedigend. Het kan moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven als het proces lang en vervelend aanvoelt. Maar maak je geen zorgen - er zijn enkele eenvoudige manieren om je energieniveau op peil te houden en je humeur hoog te houden. Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat u uw motivatie niet verliest tijdens het zoeken naar een baan.

Lees Verder

Verfijn uw zoektocht naar werk om resultaten te zien

Better Job Tomorrow 11 Januari , 2023

Als je je overweldigd voelt door het schijnbaar eindeloze zoeken naar werk, is het tijd om je weer te concentreren. Het is gemakkelijk om te verdwalen in de zee van vacatures en het gevoel te hebben dat er niets voor je is, maar dat is niet minder waar! Met een paar eenvoudige stappen kun je je zoektocht naar een baan verfijnen en ervoor zorgen dat je solliciteert naar functies die echt bij je passen. Laten we erin duiken.

Lees Verder

Haal het meeste uit uw sollicitatiegesprekken

Better Job Tomorrow 6 December , 2022

Sollicitatiegesprekken kunnen al intimiderend genoeg zijn, maar vergeet niet dat er verschillende soorten sollicitatiegesprekken zijn en dat je hersenen kortsluiting kunnen veroorzaken. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen begrijpen met wat voor soort interview je te maken hebt en hoe je ervoor kunt zorgen dat het zo soepel mogelijk verloopt.

Lees Verder

Heb je een passie voor koken? Probeer een van deze 5 banen!

Better Job Tomorrow 11 november , 2022

Breng je graag tijd door in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden? Ben je altijd op zoek naar nieuwe recepten om uit te proberen bij je vrienden en familie? Als je beide vragen met ja hebt beantwoord, dan is een carrière in de voedingsindustrie misschien wel iets voor jou! Bekijk deze vijf banen die perfect zijn voor iemand met een passie voor koken.

Lees Verder