Artikelen

Hoe vaak moet u uw cv vernieuwen?

Better Job Tomorrow 6 juni , 2022

Vraag jij je wel eens af hoe vaak je je cv moet bijwerken? De meeste mensen herwerken hun cv terwijl ze op zoek zijn naar een baan, maar de langdurig werkende mensen volgen dat protocol niet altijd. Hier zijn enkele antwoorden op hoe vaak u uw cv moet vernieuwen en of u dit als huidige werknemer zou moeten doen:

Lees Verder

Drie veelbelovende banen die goede voordelen bieden

Better Job Tomorrow 17 mei , 2022

Voordelen zijn de meest gekoesterde aanbiedingen die een werkgever kan doen, behalve een acceptabel loon. Dit zijn drie banen die onovertroffen voordelen bieden aan werknemers die ze binnenhalen:

Lees Verder

Wat te doen als uw interviewer ongepaste vragen stelt?

Better Job Tomorrow 19 april , 2022

Wanneer je wordt geïnterviewd, kan het zeker voelen als een eenrichtingsmachtervaring. De interviewer heeft alle macht omdat ze je een baan kunnen weigeren of geven; je hebt geen macht omdat jij degene bent die werk nodig heeft. Het voelt zeker zo, maar dat is niet het hele verhaal. Je hebt rechten als geïnterviewde, en een daarvan betekent dat bepaalde vragen verboden zijn.

Lees Verder

Een baan verlaten die u net bent begonnen

Better Job Tomorrow 14 maart , 2022

Idealiter zou je minimaal drie maanden in een nieuwe baan blijven om een ​​gevoel te krijgen en je op je gemak te voelen in je functie. Gedurende drie maanden kunnen u en uw werkgever elkaar op de juiste manier evalueren. Er kunnen echter omstandigheden zijn die u ertoe brengen kort nadat u bent begonnen te vertrekken. Dit zijn drie redenen waarom het voor u acceptabel kan zijn om dit te doen:

Lees Verder

Side Hustles - Uw inflatieoplossing

Better Job Tomorrow 15 februari , 2022

Inflatie is een realiteit van het leven. In de postpandemische economie begint de inflatie echt in de budgetten van mensen te steken. Je hebt je misschien afgevraagd hoe je de eindjes aan elkaar kunt knopen. Een bijbaan kan uw inflatieoplossing zijn. Blijf lezen voor meer informatie.

Lees Verder